Acupunctuur in Hilversum - Hilde van der HeijdenAcupunctuur in Hilversum - Hilde van der Heijden
Acupunctuur in Hilversum - Hilde van der HeijdenAcupunctuur in Hilversum - Hilde van der Heijden

Laat ik mij voorstellen

Acupunctuur in Hilversum - Hilde van der HeijdenMijn naam is Hilde van der Heijden. Ik geef acupunctuurbehandelingen volgens de Traditionele Chinese Methode (lees daarover meer bij Behandeling).
Ooit ontmoette ik een zogenoemde ‘blote voetendokter’. Hij vertelde over energiebanen en over yin en yang. Zijn andere kijk op gezondheid maakte me nieuwsgierig. Toch ging ik eerst verpleegkunde (psychiatrie) en fysiotherapie studeren. Ik hield mij bezig met botten en spieren, de psyche en de westerse zienswijze.

Na verloop van tijd groeide bij mij de wens om op een nieuwe manier met gezondheid bezig te willen zijn. Ik besloot acupunctuur te gaan doen, onder andere vanwege zijn energetische en holistische benadering. Nu, ruim 20 jaar later, ben ik nog steeds heel enthousiast over wat acupunctuur kan bijdragen aan verbetering van gezondheid. In 2017 ben ik begonnen aan een coachingsopleiding om patiënten ook nog op een andere manier te kunnen ondersteunen in hun wens om gezond en tevreden te kunnen leven.

Ik reserveer ruim tijd voor de consulten want bij elke vraag past een persoonlijke oplossing. In mijn visie kunnen verschillende geneeswijzen elkaar aanvullen. Daarom ben ik voorstander van samenwerking en overleg met andere behandelaars.
Ik ben aangesloten en 3 jaar kaderlid geweest bij de NVA en heb 6-wekelijks intervisie en geef ook supervisie.
U kunt nog wat meer informatie lezen op het Blog van de NVA in de rubriek De acupuncturist vertelt.

Copyright © 2019 | Disclaimer | website: Sbddesign.nl